Лекува ли водата?

Тъй като наближава сезона на настинките, кашлицата и зачервеното гърло, мисля, че трябва да споделя информацията за нещо, което е невероятно полезно и напълно безплатно.

Горещите течности по време на настинка ни карат да се стоплим и да се чувстваме по-добре, но повечето от нас пият грешните напитки.

И чаят и кафето имат дехидратиращо действие върху организма. Така че, докато могат да бъдат успокояващи и с добър вкус, всъщност те могат да ни навредят по време на настинка.

Приятел, който е живял в Тайланд за известно време ми сподели, че там те пият топла вода. Само топла вода. Толкова гореща, колкото можете да преглътнете. Аз добавих лимон, който също е полезен за детоксикация (плюс това прави вкуса по-добър). Етерични масла от лимон, лайм или портокал също ще бъдат изключително полезни, тъй като те действат анти-вирусно и антибактериално.
* Моля, използвайте чиста, нефлуорирана вода *

Когато пиете само чиста вода или вода с лимон, вие хидратирате организма и изчиствате органите, особено бъбреците, които по време на настинка се нуждаят от цялата помощ, която могат да получат, тъй като те работят двойно повече като се опитват да филтрират организма и да ви върнат обратно към здравето.

Тъй като нямаше какво да губя, реших да опитам. Заврях вода, изцедих един лимон и изпих течността. Топлината ми подейства добре. Телесната ми температура започна да се покачва, а с това носа ми започна да капе като кранче и очите ми се навлажниха.

Пих топла вода с лимон цял ден и цяла вечер.
На следващия ден?
Чувствах се значително по-добре! Не мога да гарантирам, че водата е причината за това, но от тук нататък, ако имам настина това ще бъде едно от първите средства за защита.

Автор:  Sarah Barendse

Източник: http://blogs.naturalnews.com/water-cure/

The following two tabs change content below.

admin

Latest posts by admin (see all)