Пишете за Био Поглед

Скъпи читатели,

Благодарим ви за проявения интерес да пишете за нашия блог blog.biopogled.com. С голямо удоволствие „Био Поглед“ ви съобщава, че със създаването на този нов Блог, ще имате възможността да публикувате собствени или преведени от чужди сайтове статии. По този начин осигуряваме платформа за свободно слово за автори в разнообразен спектър от теми, научни и любопитни статии на тематика близка до тази на „Био Поглед“. Приветстваме всеки, който иска да сподели интересна информация и да обогати другите.

Нашите категории са:

новини, храни, околна среда, свобода, здравеопазване, медицина, фитнес, наука & технологии, начин на живот и забавления.

В тези категории имаме десетки под-категории, включително филми и кино, пътуване, физика, отслабване, холистична медицина, родителски права и много други. Ако искате да пишете по тема, която все още нямаме в нашата система, ние можем да я добавим!

С нашият блог blog.biopogled.com, създадохме механизъм, където Вие, авторите / блогърите можете да получавате заплащане за усилията си, чрез Google Adsense или други рекламодатели (които можете да контролирате), тъй като ви предлагаме възможността да добавяте до 2 реклами във вашите статии, докато печелите приходи от това рекламно пространство директно от Google или друг рекламен източник, по ваш избор. (Ние не плащаме приходи, просто ви даваме контрол над рекламното пространство, за да вмъкнете рекламен код от Adsense или други източници, които ви плащат директно.)

Всеки, който има какво да сподели е добре дошъл, но молим съдържанието да не бъде копирано от други български сайтове. С удоволствие бихме популяризирали други български сайтове, стига написаното в блога да бъде уникално и предназначено само за нашите читатели. Важно е да споделите с всички останали източника, който сте използвали.

Ако е необходимо „Био Поглед” ще намери снимка за статията. Ако държите да публикуваме Ваша снимка е необходимо да ни посочите нейния източник. Държим авторските права да се спазват и не можем да публикуваме снимка, за която нямаме права.

„Био Поглед“ си запазва правото да обработва информацията.

Този блог ще получава огромна публичност от началната страница на biopogled.com, нашата facebook страница и още. Статиите в Блога ще бъдат преглеждани, след като са подадени и тези, които смятаме, че са особено ценни за читателите, ще получават допълнителна публичност.

Няма изисквания или ограничения по отношение на количеството статии, които искате да публикувате. Правете колкото се може повече, по собствения си график. Разбира се, имаме ограничения за съдържанието, като например, статии насърчаващи хазарт, порно или фармацевтични продукти ще бъдат отхвърляни. (Това не е пълния списък, но предполагам, че схващате идеята.)

И да, вашата статия може да дава връзка към вашия собствен уебсайт, книги, филми или други проекти или търговски интереси, които може да имате. Молим ви да правите връзка към другите ви интереси в контекстуален начин или в секция „за автора“ под вашите статии и да не превръщате статията в търговски спам (който би бил отхвърлен). Можете да препращате читателите към вашите други проекти или уеб сайтове!

Очакваме десетки автори да се присъединят към нашият блог тази година, приветстваме ви да се присъедините към blog.biopogled.com и да започнете да публикувате колкото се може по-скоро.

Имаме кратко и просто „заявление“, което е изпращането на следната информация:

  • Истинското Ви име (което няма да бъде обявено публично)
  • Вашето желано авторско име (може да бъде същото или различно от истинското ви име, което ще бъде публично видимо)
  • Вашето потребителско име (трябва да е една дума)
  • Вашият имейл адрес
  • Кратко резюме (5-10 изречения) обясняващи със собствени думи, за какви теми искате да пишете и защо сте заинтересовани в приноса към БиоПоглед. Това не ограничава бъдещите ви теми в блога, това е просто един начин да получим представа за това, което се опитвате да покриете и колко добре пишете. Моля, напишете това с известен размисъл, тъй като това е единственият начин да преценим дали вашият стил на писане и способности са подходящи за Блогът на Био Поглед.

Ще прегледаме вашето заявление и ако изглежда добре, ще ви изпратим имейл, потребителско име и парола с ваш профил, за да можете да започнете да публикувате вашите нови статии!

Благодарим ви,

-Администратор на Био Поглед!

Име:
Email:
9 + 4 = ?
Заглавие:
Съобщение: